Træning for voksne og unghunde på Djursland

Du kan træne med eller uden klikker på alle mine hold

MODUL 1 

 Jeg lægger vægt på Leg og Læring, og at det skal være sjovt for både hunden og dig – samtidig med at din hund får de kompetencer, der skal til for at klare mødet med verden, andre hunde, mennesker, gåturene og god opførsel derhjemme.

Ud over leg med dig vil vi have fokus på hundens selvkontrol og lære den at tage gode beslutninger. Selvfølgelig masser af indkaldslege og lege, der lærer din hund at holde kontakt til dig – også på gåturen. Du vil få masser af teori, så du forstår, hvor og hvordan du skal sætte ind, hvis der er en uønsket adfærd, du vil have erstattet med en bedre adfærd. Det er vigtigt for mig, at vi arbejder på hundens præmisser, og altid forholder os til den enkelte hunds stress-tærskel. Alle skal gå glade og klogere hjem 🙂

Kursusstart: lørdag d. 26. februar
Træning lørdage kl. 15 – 16
6 gange
Pris: 600 kr.
Sted: Lunden 3, 8961 Allingåbro
HOLDET ER FULDT BOOKET

Kursusstart: onsdag d.. 23. februar
Træning onsdage kl. 17 – 18
6 gange
Pris: 600 kr.
Sted: Lunden 3, 8961 Allingåbro
HOLDET ET FULDT BOOKET

MODUL 2

Vi vil fortsat (resten af livet) have fokus på den gode belønning – leg og/eller mad og, hvad din hund nu synes er en belønning. Men nu vil vi begynde at sætte øvelserne sammen og gøre dem mere udfordrende i forhold til modul 1. Vi vil lære den at kunne koncentrere sig i længere og længere tid og med større og større forstyrrelser. Hvis ikke hunden får udfordringer, bliver det ofte kedeligt, og unoder kan begynde at indfinde sig, ligesom du syntes, at nu gik det lige så godt. Holdet er for dig, der ikke ønsker at stoppe med nye udfordringer, selv om I har styr på grundtræningen. 

Kursusstart: lørdag d. 26. februar
Træning lørdage kl. 13 – 14
6 gange
Pris: 600 kr.
Sted: Lunden 3, 8961 Allingåbro
TILMELDING HER

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde dig, kan du udfylde tilmelding HER og overføre kursusgebyret på Mobilepay.

Betalingen vil gælde som endelig tilmelding og sikre dig en plads på holdet med det samme. I kommentarfeltet på Mobilepay bedes du skrive hold og ugedag (dit navn kommer automatisk ved overførslen).

Hvis du har nogen spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Har du nogen spørgsmål?