Træning for voksne og unghunde på Djursland

Du kan træne med eller uden klikker på alle mine hold

MODUL 1 

 Jeg lægger vægt på Leg og Læring, og at det skal være sjovt for både hunden og dig – samtidig med at din hund får de kompetencer, der skal til for at klare mødet med verden, andre hunde, mennesker, gåturene og god opførsel derhjemme.

Ud over leg med dig vil vi have fokus på hundens selvkontrol og lære den at tage gode beslutninger. Selvfølgelig masser af indkaldslege og lege, der lærer din hund at holde kontakt til dig – også på gåturen. Du vil få masser af teori, så du forstår, hvor og hvordan du skal sætte ind, hvis der er en uønsket adfærd, du vil have erstattet med en bedre adfærd. Det er vigtigt for mig, at vi arbejder på hundens præmisser, og altid forholder os til den enkelte hunds stress-tærskel. Alle skal gå glade og klogere hjem 🙂

Kursusstart: onsdag d. 20. april
Træning onsdage kl. 17 – 18
6 gange
Pris: 600 kr.
Sted: Lunden 3, 8961 Allingåbro
Holdet er  FULDT BOOKET

Modul 2

Viderelæring på modul 1.
Vi gør øvelserne sværere og mere udfordrende, når hundene er klar til det. For dig, der har været på modul 1 eller lignende og vil lære mere. 

Kursusstart: onsdag d. 20. april
Træning onsdage kl. 18.30 – 19.30
6 gange
Pris: 600 kr.
Sted: Lunden 3, 8961 Allingåbro
TILMELD DIG HER

UNGHUNDE under ombygning

Dette er et hold for hunde, der har svært ved at holde fokus – måske især når der er andre hunde omkring dem. Vi laver samarbejdslege og aktiviteter. 
Det handler mere om, at få hundene til at slappe af sammen end at lære dem traditionelle lydighedsøvelser. 
Vi støtter og hjælper hinanden med de udfordringer der må være – og det er aldrig pinligt uanset, hvordan hunden har det til træningen. En god mulighed for hunde, hvor hormonerne raser. 

Kun 4 hunde på holdet
Kursusstart: onsdag d. 20. april
Træning onsdage kl. 19.45 – 20.45
6 gange
Pris: 900 kr.
Sted: Lunden 3, 8961 Allingåbro
TILMELD DIG HER

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde dig, kan du udfylde tilmelding HER og overføre kursusgebyret på Mobilepay.

Betalingen vil gælde som endelig tilmelding og sikre dig en plads på holdet med det samme. I kommentarfeltet på Mobilepay bedes du skrive hold og ugedag (dit navn kommer automatisk ved overførslen).

Hvis du har nogen spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Har du nogen spørgsmål?