Træning for voksne og unghunde på Djursland

Du kan træne med eller uden klikker på alle mine hold

UNGHUNDETRÆNING

Holdet er for dig, der har en unghund (eller stor hvalp). Måske har du gået til hvalpetræning og vil gerne vedligeholde eller lære mere – måske nåede du aldrig et hvalpehold.
Jeg lægger vægt på Leg og Læring, og at det skal være sjovt for både hunden og dig – samtidig med at din hund får de kompetencer, der skal til for at klare mødet med verden, andre hunde, mennesker, gåturene og god opførsel derhjemme.

Ud over leg med dig vil vi have fokus på hundens selvkontrol og lære den at tage gode beslutninger. Selvfølgelig masser af indkaldslege og lege, der lærer din hund at holde kontakt til dig – også på gåturen. Du vil få masser af teori, så du forstår, hvor og hvordan du skal sætte ind, hvis der er en uønsket adfærd, du vil have erstattet med en bedre adfærd. Det er vigtigt for mig, at vi arbejder på hundens præmisser, og altid forholder os til den enkelte hunds stress-tærskel. Alle skal gå glade og klogere hjem 🙂

Kursusstart: 29. april
Træning onsdage kl 19 – 20
8 gange
Pris: 800 kr.
Sted: Lyngsbækgård – Lyngsbækgårdvej 8, 8400 Ebeltoft

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde dig, kan du overføre kursusgebyret på Mobilepay.

Betalingen vil gælde som endelig tilmelding og sikre dig en plads på holdet med det samme. I kommentarfeltet på Mobilepay bedes du skrive hold og ugedag (dit navn kommer automatisk ved overførslen).

Hvis du har nogen spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Ring til mig
Skriv til mig

Har du nogen spørgsmål?