Træning for voksne og unghunde på Djursland

Du kan træne med eller uden klikker på alle mine hold

WORKSHOPS

GÅTUREN – den gode gåtur, hvor vi følges ad. 
De fleste har en intention om, når de får hvalp eller omplaceringshund, at gå gode ture sammen – uden at hunden bare styrter afsted og trækker hen imod alt og alle. Sådan ender det bare ikke altid. På denne workshop vil vi have fokus på emnet, snakke om, hvad der skal til for at få god kontakt og en mere høflig optræden. 
Det er klart, at har du store udfordringer, er de ikke løst på en 2 timers workshop. Men du kan få opskriften og tage den med hjem og øve videre. Selvfølgelig vi træne i praksis på workshoppen, hvor der vil være max 6 deltagere. 

Søndag d. 12. september kl. 13 – 15
Lunden 3, 8961 Allingåbro
Pris: 300 kr. 
Tilmelding HER

INDKALD – Kom hver gang jeg kalder – tak !
Jeg har endnu aldrig mødt en hundeejer, som ikke har haft det, at hunden altid kommer, når der bliver kaldt, som første prioritet. 
Det er bare ikke altid, at det er sådan, det går. 
Men fortvivl ikke. 
Er du en af dem, hvor det er fifty fifty om Fido kommer, når du kalder – eller det måske endda er sjældent det sker, kan du sagtens rette op på det. 
Vi vil snakke teori og øve i praksis på workshoppen, og du vil blive blive inspireret til at fortsætte, når du kommer hjem, så du ender med en hund, der elsker at komme, når der bliver kaldt. Max 6 deltagere på workshoppen

Søndag d. 19. september kl. 13 – 15
Lunden 3, 8961 Allingåbro
Pris: 300 kr.
Tilmelding HER

UNGHUNDETRÆNING

Holdet er for dig, der har en unghund (eller stor hvalp). Måske har du gået til hvalpetræning og vil gerne vedligeholde eller lære mere – måske nåede du aldrig et hvalpehold.
Jeg lægger vægt på Leg og Læring, og at det skal være sjovt for både hunden og dig – samtidig med at din hund får de kompetencer, der skal til for at klare mødet med verden, andre hunde, mennesker, gåturene og god opførsel derhjemme.

Ud over leg med dig vil vi have fokus på hundens selvkontrol og lære den at tage gode beslutninger. Selvfølgelig masser af indkaldslege og lege, der lærer din hund at holde kontakt til dig – også på gåturen. Du vil få masser af teori, så du forstår, hvor og hvordan du skal sætte ind, hvis der er en uønsket adfærd, du vil have erstattet med en bedre adfærd. Det er vigtigt for mig, at vi arbejder på hundens præmisser, og altid forholder os til den enkelte hunds stress-tærskel. Alle skal gå glade og klogere hjem 🙂

Kursusstart: d. 16. oktober
Træning lørdage kl. 11 – 12
6 gange
Pris: 600 kr.
Sted: Lunden 3, 8961 Allingåbro

Tilmelding: HER  

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde dig, kan du udfylde tilmelding HER og overføre kursusgebyret på Mobilepay.

Betalingen vil gælde som endelig tilmelding og sikre dig en plads på holdet med det samme. I kommentarfeltet på Mobilepay bedes du skrive hold og ugedag (dit navn kommer automatisk ved overførslen).

Hvis du har nogen spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Har du nogen spørgsmål?