Workshops


Workshops er for hunde i alle aldre.

Vi vil have fokus på et bestemt tema på hver workshop, så du og din hund får redskaber til at starte eller videre træne en bestemt disciplin.

Jeg vil hver gang starte med lidt teori og forklaring af workshoppens indhold. Jeg viser og forklarer de øvelser, som du derefter kan træne med din hund, når vi fordeler os og træner hver for sig på banen.

Du har også altid mulighed for at træne dine egne ting, hvis du eksempelvis savner et sted at træne hund med forstyrrelser fra andre – eller, du måske bare vil træne din hund i at “være” i nærheden af andre.

Workshops vil afholdes på lørdage eller søndage

Pris pr. workshop 200 kr. 

Du tilmelder dig pr. gang på sms tlf. 30890017 eller HER

Træningen foregår på adressen Lunden 3, 8961 Allingåbro

Datoer og temaer

 • Lørdag d. 8. januar kl. 10.30-12.30   “Gå pænt”
  Vi har fokus på at få hundene til at gå pænt uden at skulle gå “på plads”. Vi træner i at lære hunden at gå pænt på tur uden at trække i linen og på at kunne få hundens opmærksomhed igen, når den bliver optaget af noget andet, og du vil videre på turen. 
 • Søndag d. 16. januar kl. 13 – 15   Spor
  Vi vil lægge slæbespor og godbids-spor, og du vil få idéer til andre snudeaktiviteter, så du kan få en “træt” hund uden selv at blive træt.
 • Lørdag d. 22. januar kl. 10.30 – 12.30  “Slap af hund”
  Fokus vil være på at have hundene sammen – afslappede – Vi vil lave forskellige rolige aktiviteter. Vi starter op med god afstand mellem hundene og ser hvor tæt på hinanden, vi kan komme. Måske kan vi slutte med en lille gåtur med rolige hunde – måske kan vi ikke. Vi tager 100 % udgangspunkt i hundene og deres behov . 
 • Søndag d. 13. februar kl. 13-15  Indkald
  Vi træner indkald på 5 forskellige måder – mindst! Er dit indkald ikke så godt eller kun til at regne med halvdelen af gangene, når du kalder – eller kommer din hund altid, hvis ikke lige der er for svære forstyrrelser i nærheden – så vil vi kunne lave et   setup, hvor den enkelte hund bliver udfordret og endnu dygtigere. Din hund kan selvfølgelig ikke blive kaldt på i 2 timer. Men vi kan hjælpe hinanden med de rette udfordringer og forstyrrelser, mens egen hund holder pause og bliver klar igen. 

 • Søndag d. 20. februar kl. 13-15  “Hilse pænt”
  Vi træner hundene på at kunne hilse pænt og roligt på både mennesker og andre hunde. 
  Hvis din hund ikke bryder sig om andre hunde (eller mennesker) træner vi på, at den trygt kan gå forbi uden at hilse og uden at reagere på det, den passerer. 
Har du nogen spørgsmål?