Slap af hund i Djursland

Et hold for “særligt sensitive” hunde

Når nogle hunde skal forholde sig til andre hunde eller mennesker, kan de reagere på mange måder.

Nogle hunde reagerer med gøen. Og andre med noget, der er eller ligner aggressiv adfærd.

Det kan være meget svært som hundeejer at få trænet på dette problem. Det kan nemlig være en længere proces at få det til at forsvinde eller gøre det til at håndtere.

Mange hundeejer med sådanne hunde får ikke lov til at deltage på såkaldte almindelige hundetræningshold, da der ikke er plads til dem. Og hvis du ønsker at træne din hund i “det virkelige liv”, kan du ikke kontrollere omgivelserne.

Og udfordringerne bliver ofte for store og pludselige, så der er ingen positiv læring sker. Men problemet måske endda forværres.

Hvorfor vælge dette hold?

På “slap af hund” træner vi som udgangspunkt hundene én ad gangen.

Vi arbejder med grøn, gul og rød zone – hvilket vil sige, at vi laver et setup for hunden, hvor den vil være i gul zone, som er der læringen sker.

I grøn zone er det let at være og hunden udfordres ikke. I rød zone er det for vanskeligt at være, så hundens grænser overskrides og gør den utryg, hvilket igen betyder, at ingen læring sker.

Men kan vi lave miljøet, så hunden udfordres – men kun akkurat, så den kan være i det, vil der ske en læring. Og hunden samt føreren vil lettere og lettere kunne klare diverse udfordringer.

Hvis du har brug for “slap af” træning, kan du kontakte mig. Så kan vi aftale, om du skal komme alene.

Eller vi kan samle et par hunde eller tre, som kan træne på skift, og på den måde kan hundene være på flere gange.

Så oplever vi tit, at hunden bliver bedre anden og måske tredje gang, den er på.

Meld din hund til “slap af” træning

Ønsker du at melde din hund til “slap af” træning, så kan du med fordel kontakte mig, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Ring til mig
Skriv til mig

Har du nogen spørgsmål?