Skip to main content

Hvalpetræning på Djursland

Enetimer med træning eller adfærdsrådgivning

Hos Bies Hunderi tilbyder jeg hvalpetræning på Djursland som enetimer og på hold. Og jeg hjælper selvfølgelig med hundetræning for hunde i alle aldre.

Jeg har særligt fokus på hunde med adfærdsproblemer. Udover at give dig en teoretisk forståelse for hvad der virker og hvorfor, går vi praktisk til værks med leg og læring,  der giver dig redskaberne til at få en  hund, der følger dig med opmærksomhed.

Det bliver mere og mere populært at vælge enetimer, ikke kun til adfærdsrådgivning, men også til hundetræning af almindelig lydighed eller mere specifikke træningsudfordringer. 

I en enetime er der fuldstændig fokus på dig og din hund og på netop den problematik, I har.

Hvorfor vælge enetimer?

Gennem en snak kommer vi ofte frem til en forståelse af, hvordan en eventuel problematik er opstået.

For det meste viser det sig at være ret enkelt, hvad der skal til for at ændre en adfærd.

Dette er ikke det samme som, at det er let. Det kræver både en beslutning og vedholdenhed at ændre både egen og hundens adfærd.

Vi kan sige, at det er det samme som at ændre livsstil, og det ved de fleste, at det kan der nemt være udfordringer med.

Det er lettere og giver mere lyst til opgaven, når du får personlige tips og vejledning og bliver hjulpet til at holde fast og gå efter resultatet.

Ofte vil du lære mere om både din hund og dig selv.

Jeg lægger stor vægt på at give dig en forståelse af, hvordan og hvorfor hunden agerer eller reagerer, som den gør. Bare det at forstå situationen, giver en bedre forudsætning for at ændre tingene og forholdene.

Ønsker du en ny eller anden adfærd, er det vigtigt at gøre nye og anderledes tiltag. Fortsætter du med det, du har gjort hidtil, får du samme adfærd som hidtil.

Hvalpetræning & enetimer med skræddersyet vejledning

Du kan få en enkelt time for dig og din hund, eller du kan få et forløb, hvor du bliver støttet og vejledt til at arbejde videre mod målet.

Enetimer

Priserne er incl. moms.

1 lektion af 
60 min. = 600 kr.
Forløb af 5 lektioner – betal for 4 og få den 5. gratis = 2400 kr.

Du får første lektion og bestemmer selv, hvornår du skal have de efterfølgende lektioner – dog indenfor 6 måneder.

Sommetider er der brug for at arbejde med tingene i længere tid, inden næste lektion, og andre gange er du klar til at gå hurtigt videre i træningen. Tilmelding til træning her.

Du kan også dele en time eller pakkeløsning med en eller flere andre, hvis I sammen gerne vil have en træning eller et forløb.

Startpakke

Startpakken er til dig, der har fået ny hvalp eller måske en omplaceringshund.

Vi mødes første gang hjemme hos dig, hvor vi bruger den tid, der er behov for, hvilket ofte er 1,5 – 2 timer.

Derefter mødes vi igen to gange, hvor vi starter “træningen” op, og du får gode basisøvelser, der hjælper hunden til at tage gode valg. Du vil lære, hvordan du giver  trygge rammer og lærer hvalpen ro, og hvordan du får den socialiseret på den bedste måde. Og så selvfølgelig svar på alle de spørgsmål du må have. 

Pris: 1500 kr.

Ønsker du enetimer eller startpakke?

Ønsker du at få mere indgående indblik i din hunds adfærd, og vil du gerne være bedre til at kontrollere og samarbejde med din hund, så kan du med fordel kontakte mig.

Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du nogen spørgsmål?