Hvalpetræning på Djursland

Enetimer med træning eller adfærdsrådgivning

Hos Bies Hunderi tilbyder jeg blandt andet hvalpetræning på Djursland som enetimer. Men jeg hjælper selvfølgelig med hundetræning for hunde af alle aldre.

Jeg har særligt fokus på hunde med adfærdsproblemer, og her går jeg praktisk til værks med gåture og dybdegående samtaler, der giver dig et bedre indblik og redskaberne til at få din hund under kontrol.

Det bliver mere og mere populært at bestille enetimer til træning eller adfærdsrådgivning.

I en enetime er der fuldstændig fokus på dig og din hund og på netop den problematik, I har.

Hvorfor vælge enetimer?

Gennem en snak kommer vi ofte frem til en forståelse af, hvordan en eventuel problematik er opstået.

For det meste viser det sig at være ret enkelt, hvad der skal til for at ændre en adfærd.

Dette er ikke det samme som, at det er let. Det kræver både en beslutning og vedholdenhed at ændre både egen og hundens adfærd.

Vi kan sige, at det er det samme som at ændre livsstil, og det ved de fleste, at det kan der nemt være udfordringer med.

Det er lettere og giver mere lyst til opgaven, når du får personlige tips og vejledning og bliver hjulpet til at holde fast og gå efter resultatet.

Ofte vil du lære mere om både din hund og dig selv.

Jeg lægger stor vægt på at give dig en forståelse af, hvordan og hvorfor hunden agerer eller reagerer, som den gør. Bare det at forstå situationen, giver en bedre forudsætning for at ændre tingene og forholdene.

Ønsker du en ny eller anden adfærd, er det vigtigt at gøre nye og anderledes tiltag. Fortsætter du med det, du har gjort hidtil, får du samme adfærd som hidtil.

Hvalpetræning & enetimer med skræddersyet vejledning

Du kan få en enkelt time for dig og din hund, eller du kan få et forløb, hvor du bliver støttet og vejledt til at arbejde videre mod målet.

Enetimer

Priserne er incl. moms.

1 lektion af 
60 min. = 500 kr.
Forløb af 5 lektioner – betal for 4 og få den 5. gratis = 2000 kr.

Du får første lektion og bestemmer selv, hvornår du skal have de efterfølgende lektioner.

Sommetider er der brug for at arbejde med tingene i længere tid, inden næste lektion, og andre gange er du klar til at gå hurtigt videre i træningen. Tilmelding til træning her.

Du kan også dele en time eller pakkeløsning med en eller flere andre, hvis I sammen gerne vil have en træning eller et forløb.

Startpakke

Startpakken er til dig, der har fået ny hvalp eller måske en omplaceringshund.

Vi mødes første gang hjemme hos dig, hvor vi bruger den tid, der er behov for, hvilket ofte er to timer.

Derefter mødes vi igen to gange, hvor vi starter “træningen” op, og du får gode basisøvelser, der hjælper hunden til god opførsel og at opleve trygge rammer. Vi vil også lave mentale øvelser, der hjælper din hund til at tænke og problemløse, hvilket er med til at give en velstimuleret hund.

Pris: 1300 kr.

Ønsker du enetimer eller startpakke?

Ønsker du at få mere indgående indblik i din hunds adfærd, og vil du gerne være bedre til at kontrollere din hund, så kan du med fordel kontakte mig.

Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du nogen spørgsmål?

    Lyngsbækgårdvej 8
    8400 Ebeltoft

    Telefon: + 45 30 89 00 17
    Mobile: + 45 30 89 00 17
    Email: info@bieshunderi.dk