Skip to main content

Hvalpemotivation på Djursland

Hold oprettes løbende hele året

Hvalpemotivation på Djursland

Jeg tilbyder  hvalpemotivation på Djursland til alle hvalpe fra 10 uger af. Jeg har valgt at have små hold, da jeg ønsker at have god tid til den enkelte hvalp, og at der kan undervises individuelt, når der er brug for det. Derfor kan alle få noget med hjem – også selv om hvalpene på holdet måske ikke er præcis lige gamle – eller at hundeførerne har forskellige mål med, hvad de ønsker at lave med hunden senere. 

Hvalpene skal lære at lære, og de skal lære at være sammen med andre hunde og mennesker i trygge rammer. 

Det er vigtigt at komme godt i gang. Alt, hvad du får givet din lille hvalp tidligt, vil ligge i dens rygsæk som naturlige og selvfølgelige ting i denne verden. Og lærer du, hvordan hvalpen lærer, kan du lære den alt det, du har brug for.

Gør dit grundarbejde godt med hvalpen og udnyt de første måneder til at give dig og hvalpen gode vaner – det er guld værd. Alt sammen gennem leg og læring

Hvorfor vælge hvalpemotivation ?

Der vil blive lagt vægt på, at alle hvalpe er trygge og glade, og vi træner gennem leg og læring og med pauser for også at lære hvalpen ro. Der vil også blive lagt vægt på socialisering hvalpene imellem, så de lærer at omgås andre hvalpe og hunde på en fornuftig og tryg måde. 

Vi træner selvfølgelig med masser af belønninger, for at træning  og samarbejde skal være sjovt for både hund og fører.

 Vi vil starte lege og øvelser op, der styrker jeres samspil og giver din hvalp lyst til at være sammen med dig, komme, når du kalder og følge dig pænt på gåturene.
Du vil lære, hvordan du lærer din hvalp nyt – men også, hvordan du hjælper hvalpen af med at bide i dig og andre, hjælper den til at finde ro og udnytter dens energi til noget positivt, når den bobler over med energi og iver.

Du kan træne med og uden klikker, og der vil være indlagt teori og god tid til spørgsmål, som opstår undervejs.
Det er vigtigt at alle hvalpe (og ejere) har en god oplevelse hver gang.

Du vil i kursusforløbet modtage opsummeringer på mail og små film med visning af nogle af de lege og øvelser, vi laver til den praktiske træning. 

Kommende hvalpehold

-Næste holdstart d. 27. marts
– træning på onsdage kl. 17 – 18.30
– forløb på 8 gange
– pris: 1000 kr. 
– Vi træner på Lunden 3, 8961 Allingåbro
TILMELDING HER

Hvalpepakke

“Hvalpepakken” sikrer dig at komme godt fra start og består af tre hjemmebesøg, hvor vi har fokus på lige præcis din hvalp og jeres behov. Vi kommer omkring de væsentligste ting i forhold til at have en lille hvalp i huset.

  • Hvordan socialiserer man hvalpen bedst?
  • Hvordan lærer man hvalpen at lære og tage gode valg?
  • Hvordan giver man hvalpen gode vaner lige fra starten?
  • Hvad gør vi, når hvalpen bider og bider og bider?
  • Hvordan fodrer vi bedst?
  • Hvor skal hvalpen sove?
  • Hvordan sikrer vi os at få en hund, der kommer, når vi kalder og går pænt snor?

Og selvfølgelig tid til at svare på alle de spørgsmål du må have.

Hvis du ved, hvad du vil at din voksne hund skal mestre, er det enkelt, når du får startet rigtigt op. Hvis ikke du har fået startet godt op, lige da du fik din hvalp, er det heldigvis aldrig for sent. Tøv ikke med at tage kontakt og lad os starte jeres forløb.

Pris 1500 kr+ kørepenge udover de første 20 km (hver vej)

Har du nogen spørgsmål?