Hvalpemotivation på Djursland

Hold oprettes løbende hele året

Hvalpemotivation på Djursland

Hos Bies Hunderi tilbyder jeg hvalpemotivation på Djursland til alle hvalpe fra 8 uger af – og videre hvalpetræning til hvalpe fra 12 -16 uger af.

Hvalpene skal lære at lære, og de skal lære at være sammen med andre hunde og mennesker.

Det er vigtigt at komme godt i gang. Alt, hvad du får givet din lille hvalp tidligt vil ligge i dens rygsæk som naturlige og selvfølgelige ting i denne verden. Og lærer du, hvordan hvalpen lærer, kan du lærer den alt det, du har brug for.

Gør dit grundarbejde godt med hvalpen og udnyt de første måneder til at give dig og hvalpen gode vaner – det er guld værd. Alt sammen gennem leg og læring

Hvorfor vælge hvalpemotivation og træning?

Der vil blive lagt vægt på, at alle hvalpe er trygge og glade, og vi træner gennem leg og læring og med pauser for også at lære hvalpen ro.

Vi træner selvfølgelig med positiv forstærkning, for at træne og samarbejde skal være sjovt for både hund og fører.

Du kan træne med og uden klikker, og der vil være indlagt teori og god tid til spørgsmål, som opstår undervejs.
Det er vigtigt at alle hvalpe (og ejere) har en god oplevelse hver gang.

Mit ønske er også, at du bliver en bedre hundetræner, uanset, hvor dit udgangspunkt er – om det er din første hvalp, eller du har trænet masser af hunde tidligere. Derfor er teorien, inden vi går i gang, meget vigtig.

Der vil jeg gennemgå, hvorfor vi gør, som vi gør. Dertil, hvordan de forskellige træningsmetoder virker på os og på vores hunde.

Så, hvis du forholder dig åben og nysgerrig, er jeg sikker på, du får noget med hjem uanset dit udgangspunkt.
Du vil i kursusforløbet modtage opsummeringer på mail og små film med visning af nogle af de lege og øvelser, vi laver til den praktiske træning.

Hvalpetræning – 1. klasse

Dette hold er for hvalpe på 8 uger ved holdstart. Vi vil have fokus på den vigtige socialisering og på, hvordan vores hvalpe lærer bedst. Vi vil starte lege og øvelser op, der styrker jeres samspil og giver din hvalp lyst til at være sammen med dig, komme, når du kalder og følge dig pænt på gåturene.
Du vil lære, hvordan du lærer din hvalp nyt – men også, hvordan du af-lærer en dårlig adfærd/vane nu og fremover. 

Kommende hvalpehold

Alle hold er fuldt bookede. Men jeg opretter nu holdene løbende. Så snart der igen er 6 hvalpe, starter vi endnu et hold. Næste hold vil træne på søndag kl 11. 

Tilmeld dig HER

Hvalpepakke

“Hvalpepakken” sikrer dig at komme godt fra start og består af tre hjemmebesøg, hvor vi har fokus på lige præcis din hvalp og jeres behov. Vi kommer omkring de væsentligste ting i forhold til at have en lille hvalp i huset.

  • Hvordan socialiserer man hvalpen bedst?
  • Hvordan lærer man hvalpen at lære og tage gode valg?
  • Hvordan giver man hvalpen gode vaner lige fra starten?
  • Hvad gør vi, når hvalpen bider og bider og bider?
  • Hvordan fodrer vi bedst?
  • Hvor skal hvalpen sove?
  • Hvordan sikrer vi os at få en hund, der kommer, når vi kalder og går pænt snor?

Og selvfølgelig tid til at svare på alle de spørgsmål du må have.

Hvis du ved, hvad du vil at din voksne hund skal mestre, er det enkelt, når du får startet rigtigt op. Hvis ikke du har fået startet godt op, lige da du fik din hvalp, er det heldigvis aldrig for sent. Tøv ikke med at tage kontakt og lad os starte jeres forløb.

Pris 1500 kr+ kørepenge udover de første 20 km (hver vej)

Har du nogen spørgsmål?