Adfærdsbehandling i Djursland

Det sker, at det ikke er nok med almindelig hundetræning

Hos Bies Hunderi er dig og din hund i sikre hænder. Jeg tilbyder personlig undervisning og rådgivning i forbindelse med adfærdsbehandling til din hund.

Ofte ser jeg, at et eller andet er kørt af sporet, og du har fået en bange, nervøs, aggressiv eller stresset hund. Og ofte kan du ved at ændre nogle ting i hverdagen, lægge nye rutiner ind eller træne intensivt på nye vaner og dermed løse problemerne eller udfordringerne, du har med din hund.

Gennem en dybdegående samtale vil vi se på hele hunden, således at vi, inden vi forsøger at ændre noget, også ser på race, fysik, kost og stressniveau. Hundefodder har en stor indflydelse på din hunds energiniveau, og den type fodder, som du giver din hund, har stor betydning for, hvordan din hund agerer, både i hjemmet og på gåture.

Jeg ser tit, at populært hundefodder er proppet med kulhydrater. Men hunde har ikke brug for særlig mange kulhydrater, men i stedet for protein og gode fedtsyrer. På samme måde som god næring er vigtig for os mennesker, er næringsrig fodder også essentielt for vores firbenede venner. Får din hund for mange kulhydrater, bliver den energisk og ukontrollerbar.

Årsagen bag hundens adfærd

I tilfælde, hvor din hund er aggressiv eller nervøs, er det vigtigt at undersøge årsagen. Hunde har følelser, og ænder din hund adfærd i visse situationer, så skyldes det højst sandsynligt, at hunden føler sig utryk af den ene eller den anden grund. Men ofte tror vi, alt hunden blot skaber sig, da den måske kan løbe og gå og springe rundt. Alligevel viser det sig næsten altid at være tilfældet.

Der er altid en årsag, og det er mit arbejde at hjælpe dig med at få et dybere kendskab til din hund, så du bliver opmærksom på, hvordan din hund opfører sig samt årsagen til adfærden. Du kan forvente at få rådgivning i forhold til, hvad der vil virke bedst i din specifikke situation med din hund.

Sommetider er det en fordel, at jeg besøger dig i eget hjem, andre gange kan du komme til mig sammen med hunden.

Hjælp til hundeadfærd

Ring og få en uforpligtende snak om, hvad du og din hund kan have brug for hjælp til. Pris for enetimer og adfærdsrådgivning: 500 kr pr time.

Vil du vide mere?