Skip to main content

Adfærdsbehandling af hunde på Djursland

Det sker, at det ikke er nok med almindelig hundetræning

Jeg tilbyder personlig undervisning og rådgivning i forbindelse med adfærdsbehandling af din hund.

Ofte oplever jeg, at når et eller andet er kørt af sporet, og du er endt i at have fået en hund med dårlige vaner, nervøs, aggressiv eller stresset, som det hele som regel bunder i, kan du ofte, ved at ændre nogle få ting i hverdagen, lægge nye rutiner ind eller træne intensivt på nye vaner og dermed løse problemerne eller udfordringerne, du har med din hund.

Gennem en dybdegående samtale vil vi sammen se på din hunds race, fysik, følelser, kost, fysiske rammer, stressniveau og konkrete adfærd. 

Foder kan have  stor betydning for din hunds velfærd

Hundens foder har indflydelse på din hunds velbefindende og kan endda også påvirke dens adfærd. 

På samme måde som god næring er vigtig for os mennesker, er næringsrigt foder også essentielt for vores firbenede venner. Samtidig kan vi bruge foderet til at hjælpe med at få de gode vaner, vi ønsker hunden skal have, ved at bruge foderet rigtigt som f.eks. belønning eller til hjælp ved træning af ro.

Derfor kommer vi næsten altid omkring dette, når vi snakker træning og adfærd. 

Hvad er årsagen bag hundens adfærd?

Ud fra det du kan fortælle om din hund og dens oplevelser og erfaringer – og det jeg ser, mens du fortæller, hjælper jeg med at finde årsagen til adfærden, og det vigtigste, hvad du kan gøre for at hjælpe din hund, så den får det bedre og får en ønsket adfærd. 

Det er også vigtigt, at vi finder ind til, hvad der er realistisk i forhold til dine mål med din hund. Hvor meget tid, energi og lyst til træning har du? 

Det vigtigste er, at I har det godt sammen og har god kvalitetstid på den ene eller anden måde. 

Der er altid en årsag, hvis din hund pludselig eller over tid ændrer adfærd. Mit arbejde er at hjælpe dig med at få et dybere kendskab til din hund, så du kan være en opmærksom hundeejer, der forstår, hvad du skal kigge efter hos din hund – og hvad du evt. kan gøre for at hjælpe den til at have det godt.

Du kan forvente at få rådgivning i forhold til, hvad der vil virke bedst i din specifikke situation med din hund.

Første gang vi ses foretrækker jeg at komme i dit og hundens hjem for at se den vante ramme hunden har.  Så finder vi ud af, hvad der er brug for derefter, hvis vi laver et træningsforløb. 

Ønsker du hjælp til din hunds adfærd?

Hvis det lyder til, at adfærdsrådgivning kunne være det rette for dig og din hund. Så kontakt mig  gerne allerede i dag for at høre mere.

Pris for enetimer og adfærdsrådgivning 600 kr./timen
Hvis du har brug for et forløb af flere gange, kan jeg lave en pris til dig.
Det er også muligt at dele en træningstime med en eller flere.

Har du nogen spørgsmål?