Slap af hund - et hold for "særligt sensitive" hunde

Nogle hunde reagerer med gøen og noget der er eller ligner aggressiv adfærd, når de skal forholde sig til andre hunde eller mennesker. Det kan være meget svært, som hundeejer, at få trænet på dette problem, så det forsvinder eller i det mindste bliver til at håndtere. Mange hundeejer med sådanne hunde, får ikke lov at deltage på såkaldt almindelige hundetræningshold, da der ligesom ikke er plads til dem. Vil man træne hunden i "det virkelige liv" kan man ikke kontrollere omgivelserne, og udfordringerne bliver ofte for store og pludselige, så der er ingen positiv læring sker, men problemet måske endda forværres. På SLAP AF HUND træner vi som udgangspunkt hundene en ad gangen. Vi arbejder med grøn, gul og rød zone - hvilket vil sige at vi lave et setup for hunden, hvor den vil være i gul zone, som er der læringen sker. I grøn zone er det let at være, og hunden udfordres ikke. I rød zone er det for vanskeligt at være, så hundens grænnse overskrides og gør den utryg, hvilket igen betyder at ingen læring sker. Men kan vi lave miljøet, så hunden udfordres - men kun akkurat så den kan være i det, vil der ske en læring, og hunden (og føreren) vil lettere og lettere kunne klare div. udfordringer.  

Hvis du har brug for "slap af" træning kan du kontakte mig, så vi kan aftale om du skal komme alene - eller vi samler et par hunde eller tre, som kan træne på skift og på den måde kan være på flere gange. Så oplever vi tit, at hunden bliver bedre anden og måske tredje gang, den er på

yderligere info og tilmelding på 30 89 00 17

Måske er dette hold noget for dig :-)

BULLERBASSERNE 

Dette hold er for voksne og unge hunde, som er det, vi kalder nogle buller-basser. 
Hunden er sød, og du elsker den - MEN den kan være en udfordring at komme rundt med. Det kan være udfordringer som, at den trækker meget i snoren - især når der er noget spændende forude
Det 
kan være din bund er udadreagerende overfor andre hunde eller mennesker, når man møder dem på turen, hvilket kan føles utrolig pinligt.
Det kan være hunden  alligevel altid hopper op ad folk, selvom man havde bestemt, at det skulle den ikke.
Det kan også være du har en hund, der er utryg og måske endda bange i mødet med andre, og du ønsker at gøre den mere tryg.

Hvis du ønsker at arbejde intensivt med disse problematikker, er BULLERBASSERNE noget for dig