Hvalpemotivation

Hold oprettes løbende hele året. Tilmeld dig når du ved du skal have hvalp, så du kommer på et hold, der passer til din hvalp.

 

  •  HVALPE TRÆNING

For alle hvalpe fra 8- 16 uger. Hvalpene skal lære at lære, og de skal lære at være sammen med andre hunde og mennesker. Det er vigtigt at komme godt i gang. Alt, hvad du får givet din lille hvalp tidligt, vil ligge i dens rygsæk som naturlige og selvfølgelige ting i denne verden. Og ved man, hvordan man skal lære, kan man lære alt. Gør dit grundarbejde godt med hvalpen og udnyt de første måneder til at give dig og hvalpen gode vaner – det er guld værd. Der vil blive lagt vægt på, at alle hvalpe er trygge og glade, og vi træner i det omfang de formår. Vi træner selvfølgelig med positiv forstærkning. At træne og samarbejde skal være sjovt for både hund og fører.  Du kan træne med og uden klikker. Der vil være indlagt teori og god tid til spørgsmål, som opstår undervejs.
Det er vigtigt at alle hvalpe (og ejere) har en god oplevelse hver gang.

Mit ønske er også, at du bliver en bedre hundetræner uanset, hvor dit udgangspunkt er - om det er din første hvalp, eller du har trænet masser af hunde tidligere. Derfor er teorien inden vi går igang meget vigtig. Der vil jeg gennemgå, hvorfor vi gør som vi gør, hvordan de forskellige træningsmetoder virker på os og på vores hunde. Så hvis du forholder dig åben og nysgerrig, er jeg sikker på, du får noget med hjem uanset dit udgangspunkt. 

Der er ingen nye hvalpehold i 2018

  

-Du har også mulighed for at vælge  "hvalpepakken" bestående af et hjemmebesøg, hvor vi kommer omkring de væsentligste ting i forhold til at have en lille hvalp i huset.  Herefter 2 gange med træning af hvalpen og god tid til spørgsmål. Herefter er du garanteret godt igang:-)

  • pris 1300 kr