Enetimer

Det bliver mere og mere populært at bestille enetimer til træning eller adfærdsrådgivning. I en enetime er der fuldstændig fokus på dig og din hund og på netop den problematik, I har. Gennem en snak kommer vi ofte frem til en forståelse af, hvordan en evt. problematik er opstået. For det meste viser det sig at være ret enkelt, hvad der skal til for at ændre en adfærd. Dette er ikke det samme som, at det er let. Det kræver både en beslutning og vedholdenhed at ændre både egen og hundens adfærd.Vi kan sige, at det er det samme som at ændre livsstil, og det ved de fleste, at der kan være udfordringer i. Det er lettere og giver mere lyst til opgaven, når du får personlige tips og vejledning og bliver hjulpet til at holde fast og gå efter resultatet.

Ofte vil du lære mere om både din hund og dig selv.

Jeg lægger stor vægt på at give dig en forståelse af, hvordan og hvorfor hunden agerer eller reagerer, som den gør. Bare det at forstå, giver en bedre forudsætning for at ændre tingene. Ønsker du en ny eller anden adfærd, er det vigtigt at gøre nye og anderledes tiltag. Fortsætter du med det, du har gjort hidtil, får du samme adfærd som hidtil.

Du kan få en enkelt time for dig og din hund, eller du kan få et forløb, hvor du bliver støttet og vejledt til at arbejde videre mod målet.

Priserne er incl. moms

1 lektion af 60 min. = 500 kr

Forløb af 5 lektioner – betal for 4 og få den 5. gratis = 2000 kr

Du får første lektion og bestemmer selv, hvornår du skal have de efterfølgende lektioner. Sommetider er der brug for at arbejde med tingene i længere tid, inden næste lektion, og andre gange er du klar til at gå hurtigt videre i træningen. Tilmelding til træning her

 

Start pakke: For dig der har fået ny hvalp eller en måske omplaceringshund. Vi mødes første gang hjemme hos dig, hvor vi bruger den tid, der er behov for - ofte ca. 2 timer. Derefter mødes vi igen 2 gange, hvor  vi starter "træningen" op og du får gode basisøvelser, der hjælper hunden til god opførsel og at opleve trygge rammer.  Vi vil også lave mentale øvelser, der hjælper din hund til at tænke og problemløse, hvilket er med til at give en velstimuleret hund. 
Pris: 1300 kr