Klikkertræning, hvordan og hvorfor er det smart?

V. Marianne Bie

Denne aften vil jeg vise og forklare, hvorfor en klikker kan være  smart at anvende i træningen af din hund, kat, hest eller kanariefugl. En klikker er lille redskab, som laver en lyd, der er meget præcis (hvis man bruger den rigtigt) Den kan med fordel bruges både i hverdagen til adfærdstræning, samt selvfølgelig i træningen af konkrete øvelser. Når førtst både ejer og hund har fostået princippet, hvilket for hunden går ret hurtigt :-) læres nye discipliner ofte vældig hurtigt. 

Jeg kan allerede her afsløre at: NEJ, du skal ikke bruge klikker resten af hundens liv og altid huske at have den med. Men det vil jeg alt sammen gennemgå sammen med jer.

Der vil være mulighed for at deltage på et klikker-træningshold med hund efterfølgende, hvis du føler, klikkertræning skal have en chance. 

Pris for denne aften: 100 kr eller  1klip fra klippekort pr. person

Dato: 23. januar    kl. 19-21  -  Hunderiet i kælderen

En hyggelig aftren - tak til de fremmødte som gjorde den til det. Interesserede og spørgelystne var I. Så vi nåede ikke rigtigt at lege. Men der blev sankket en del. Altid skønt når kursisterne også kan være med til at inspirere hinanden :-)