Før du får hund.

 

En temaaften som er allerbedst FØR du får hund.  V marianne Bie

At få den perfekte hvalp - endda på kort tid - er enkelt. Dermed ikke sagt, at det er let. Men i realiteten er det enkelt, hvis du gør det, der skal til fra starten.

Foto 7 Kopi 2

 

Det er vigtigt at vælge den rigtige race. Mange senere adfærsproblemer skyldes bl.a. at der er et forkert match mellem ejer og hund - ejers forventninger er måske nogle andre, end dem hvalpen og senere den voksne hund kan imødekomme. 

Når hvalpen er valgt er der en række ting at tænke over for at få skabt de rigtige rammer for hvalpen. Det er alfa og omega, at man har overvejet ,hvad det er for en voksen hund, man ønsker sig. Det er IKKE en god ide´at vente til hvalpen er 4 mdr. eller et halvt år med at begynde at opdrage den og vise den verden. Nogle steder anbefales det at vente med socialisering og træning og lade hvalpen være hvalp det første halve år. Men vi skal huske på, at hvalpen lærer fra dag 1. Og den sorterer ikke i god og dårlig læring. For den er der bare LÆRING. Med positiv tilrettevisning, træning og tydelige rammer fra starten, får du en tryg og afbalanceret hvalp, der kan begå sig i menneskenes verden. 

Pris: 100 kr eller 1 klip fra klippekort pr. person 

Dato: 2. februar - Kl. 19 - 21

Sted: Hunderiet i kælderen

Tilmelding HER eller på sms 30 89 00 17

 

 

Tilmelding nødvendig på tlf 30 89 00 17 Ring eller send SMS.